Aplicatie mobila Clinica !


Aplicatii smartphone clinici, cabinete, laboratoare medicale

Prin intermediul unei aplicatii mobile puteti atinge noua generatie de utilizatori, dandu-le acces facil la informatii esentiale pentru ei. Aplicatiile mobile pot fi integrate cu aplicatiile web, putand astfel sa profitati la maxim de avantajele interconectivitatii. Aplicatiile mobile pot fi folosite din variate motive impreuna cu aplicatiile web sau website-uri: pentru generarea de lead-uri, pentru activitati operationale curente sau pentru cresterea vanzarilor.


APLICATIE PENTRU TELEFOANELE SI DISPOZITIVELE MOBILE CU SISTEM DE OPERARE ANDROID SI IOS .

 • PREZENTARE INFORMATII CLINICA, CABINET, LABORATOR
 • INTEGRARE GALERIE FOTO/VIDEO
 • PREZENTARE SERVICII SI PRETURI
 • SISTEM PENTRU PROGRAMARI
 • SISTEM DE GHIDARE PRIN GPS
 • POSIBILITATEA TRANSMITERII DE NOTIFICARI IN TIMP REAL
 • INTEGRARE CHESTIONAR DE SATISFACTIE CLIENTI
 • POSIBILITATE APEL RAPID AMBULANTA, DIRECT DIN APLICATIA MOBILA (UNDE ESTE CAZUL)
 • MARCARE PE HARTA A TUTUROR SEDIILOR (UNDE ESTE CAZUL)
 • POSIBILITATEA VIZUALIZARII ANALIZELOR DIRECT DIN APLICATIA MOBILA (INTEGRARE SISTEM EXISTENT)
 • INTEGRARE PAGINA FACEBOOK
 • PUBLICARE APLICATIE IN GOOGLE PLAY SI APP STORE
 • COMPATIBILA CU TELEFOANE MOBILE SI TABLETE CU SISTEMELE DE OPERARE ANDROID SI IOS.

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata!

Aplicatie mobila servicii medicale

Updated on 2017-03-04T23:02:36+00:00, by elcor.