Aplicatie mobila radio!


Aplicatie transmisie live radio!

In medie, un roman are 17 aplicatii instalate pe smartphone, iar lunar sunt folosite aproximativ 8 aplicatii. Locurile unde smartphone-urile si tabletele sunt utilizate cel mai adesea sunt acasa, la serviciu, in mers, la cafenele, magazine si bineinteles in timpul calatoriilor.
Interesant este ca smartphone-urile au devenit atat de importante incat, o treime ar renunta mai degraba la televizor decat la telefon. Asta pentru nevoia tot mai mare de a fi in permanenta informat urmarind cele mai recente stiri, de socializare prin accesarea retelelor cunoscute si de a afla informatii despre diferite locuri, cafenele, restaurante, magazine..( si putem continua ).


Aplicatie Android & IOS .

Analizand aceste aspecte, este cert ca, posturile de radio fie nationale, regionale sau locale, trebuie sa-si faca simtita prezenta pe cele mai utilizate platforme: Android & IOS.
Prin intermediul unei aplicatii mobile, oferiti posibilitatea ascultatorilor sa va fie aproape oriunde s-ar afla. Incepand de la transmisia live in cadrul aplicatiei, afisarea fluxurilor de stiri actualizate permanent, afisarea arhivei video, afisarea programului tv si a altor informatii si pana la posibilitatea transmiterii de notificari in timp real, ascultatorii postului dumneavoastra vor fi in permanenta informati.
Aplicatia poate fi dezvoltata pentru compatibilitatea cu sistemele de operare Android si IOS si va fi disponibila in Google Play si AppStore.

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata!

Aplicatie mobila radio

Updated on 2017-03-04T22:58:21+00:00, by elcor.