Aplicatie mobila Universitate!


Aplicatii institutii invatamant superior

Nimeni nu poate nega faptul ca, institutiile din invatamantul superior nu au nevoie de oportunitatile exceptionale pe care tehnologia le poate oferi. Aplicatiile mobile destinate Universitatilor servesc unui dublu scop.
Se urmareste atat imbunatatirea relatiei cu studentii prin informarea permanenta a acestora, cat si declansarea impulsului pentru viitori studenti, prin posibilitatea de a se informa cu privire la facilitatile oferite, in acest fel reusind sa simta o foarte mica parte din ceea ce va avea sa le ofere anii de studentie.


Aplicatie Android & IOS .

Concret, studentii dumneavoastra sunt la curent cu toate noutatile aparute prin intermediul notificarilor push, isi pot verifica situatia scolara prin integrarea cu sisteme existente, pot intra in legatura cu birourile secretariatelor, si pot bineinteles, sa socializeze prin intermediul aplicatiei.

Pentru potentialii studenti, aplicatia mobila este instrumentul perfect pentru transformarea acestora in studentii dumneavoastra, datorita facilitatilor pe care aceasta le poate oferi:

  • Galerie foto;
  • Tur virtual panoramic;
  • Sectiuni de prezentare: Specializari, Laboratoare, Taxe de studiu, etc;
  • Informatii complete de contact;
  • Localizare pe harta si posibilitatea navigarii prin gps pana la destinatie;
  • Integrare cu toate retelele de socializare;
  • Posibilitate de apel rapid direct din aplicatie;
  • Formulare de inscriere si/sau preinscriere;

Aplicatia functioneaza pe orice dispozitiv mobil pe care ruleaza sistemele de operare Android si IOS.
Realizam aplicatie mobila universitate in maxim 20 de zile!

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata!

Aplicatie mobila Universitate

Updated on 2017-03-04T22:38:03+00:00, by elcor.