Consultanta marketing

Oferta completa | Idei creative | Rezultate garantate


Consultanta marketing


Ingredientul esential pentru afaceri de succes!

 

Oferim consultanta pentru conceperea si implementarea de solutii complete de marketing in concordanta cu obiectivele strategice pe termen scurt, mediu sau lung. Prin studiul concurentei, obiceiurilor de consum ale clientilor companiei vom alege cea mai profitabila actiune de promovare.

Calea spre profit incepe de la dezvoltare, si continua prin productie, distributie si promovare. Oferim consultanta in ceea ce priveste plasarea produsului potrivit, la pretul potrivit, la timpul potrivit astfel incat sa ajungem la cresterea notorietatii produsului si a numarului de clienti.

ELCOR CONSULTANT va construi un brand puternic pentru a rezulta o perceptie pozitiva asupra calitatii produsului . In completarea strategiilor propuse, stabilim planuri de actiuni de marketing, ne implicam in implementarea proiectelor de marketing ale clientului si organizam sesiuni de discutii moderative asigurand o evaluare a activitatii desfasurate in companie pentru a garanta cele mai bune rezultate.


Consultanta marketing

 

  • Elaborare strategie de comunicare si promovare;
  • Evaluarea concurentei;
  • Evaluarea performantei;
  • Stabilirea planului de publicitate;
  • Crearea de baze de date pentru marketing si vanzari;
  • Elaborarea si implementarea planului de marketing;
  • Elaborarea, implementarea si monitorizarea campaniilor de promovare;
  • Conceptie grafica, print si productie pentru elementele de signalistica;
  • Creare identitate vizuala;

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Cere o cotatie de pret pentru consultanta marketing!

Consultanta marketing

Updated on 2017-03-04T22:38:09+00:00, by elcor.