Elcor Medical

Aplicatie stabila pentru transmiterea rezultatelor on-line


Transmiteti online pacientilor dvs. rezultatele analizelor medicale!


Elcor Medical

Elcor Medical este o aplicatie web-based, dezvoltata special pentru Clinici si Laboratoare medicale. Aplicatia permite expedierea on-line securizata catre pacienti a rezultatului analizelor medicale. Aplicatie vine insotita de un panou de comanda foarte accesibil atat din punct de vedere al utilizarii cat si al gestiunii clientilor si documentelor trimise catre acestia. Aplicatia functioneaza automat, clientul fiind instiintat atat in momentul in care contul acestuia este creat, cat si in momentul in care in contul acestuia sunt disponibile rezultatele analizelor.


Functionalitate

Capabilitati platforma:

  • Creare profiluri de client;
  • Administrare clienti ;
  • Incarcare documente securizata;
  • Administrare documente ( adaugare, stergere, modificare, modificare statut: ascuns sau vizibil;
  • Posibilitatea adaugare utilizatori de sistem;
  • Acces securizat al clientilor(clientii vizualizeaza doar documentele proprii);
  • Optiune de instiinare a clientului in momentul in care contul acestuia este creat;
  • Optiune de instiinare a clientului in momentul in care in contul acestuia sunt disponibile documente;
  • Acces la statistici detaliate privind incarcarile si descarcarile documentelor din sistem;

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Solicitati un cont demonstrativ fara nici o obligatie!

Elcor Medical – Rezultate analize online

Updated on 2017-08-01T23:29:58+00:00, by elcor.