Promovare Google Adwords


Afisare IMEDIATA a site-ului dvs. in topul cautarilor!


Promovare Google Adwords

Promovarea unui site web prin crearea, administrarea de campanii publicitare Google Adwords este esentiala atunci cand va doriti sa aveti vizitatori imediat ce site-ul dvs. este online.  Promovarea prin Google Adwords (Platforma de publicitate a Google) este printre cele mai mai eficiente metode de promovare online. Prin promovare Google Adwords, oferta ta are parte de o pozitie privilegiata in motoarele de cautare (Google) si implicit numarul de vizitatori (posibili clienti) de pe siteul dvs. va creste exponential.

Ce oferim?

 • Setarea campaniei;
 • Alegerea cuvintelor cheie;
 • Alegerea publicului tinta;
 • Implementarea campaniei – Afisare rezultate in cautari Google;
 • Implementarea campaniei – Afisare pe site-urile partenere Google;
 • Design grafic ( design bannere );
 • Monitorizare zilnica;
 • Emitere rapoarte saptamanale/lunare;


Beneficii promovare Google Adwords

 • Efecte imediate asupra traficului/conversiilor;
 • Reclama este afisata doar persoanelor direct interesate de produsul sau serviciul dvs.;
 • Costurile sunt in permanenta sub control ( bugetul maxim zilnic nu poate fi depasit );
 • Se permite un buget flexibil pentru toate campaniile;

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire!

Google Adwords

Updated on 2017-08-01T23:30:06+00:00, by elcor.