Elcor GPS Control

Aplicatie monitorizare gps flote auto


Cea mai stabila aplicatie pentru monitorizarea prin gps!


Elcor GPS Control

Elcor GPS Control este cea mai stabila solutie de monitorizare GPS a flotei. Un mic dispozitiv, continand un receptor GPS si un modul de comunicatie GPRS, este instalat in fiecare vehicul al flotei. Dispozitivul permite administratorului flotei sa controleze toate deplasarile vehiculelor.
Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei. Sistemul de monitorizare gps flota Elcor GPS Control va ofera o vedere clara asupra ​​afacerii, a flotei, prin aplicatia de localizare precisa, alerte, rapoarte, istorie si mesagerie. Solutiile oferite de Elcor GPS Control sunt flexibile, incluzand o multitudine de caracteristici care pot fi adaptate nevoilor fiecarei companii.

Elcor GPS Control va permite sa monitorizati toate vehiculele 24/7. Sistemul ofera o multitudine de facilitati si functii care va pot ajuta sa controlati costurile operationale si sa cresteti productivitatea.


Functionalitate

Capabilitati platforma:

 1. Monitorizare gps flota in timp real;
 2. Disponibila in 2 limbi: Romana si Engleza;
 3. Afisare arhiva – toate deplasarile efectuate intr-un anumit interval de timp;
 4. Definire Puncte de Interes – se pot stabili puncte de interes (clienti, depozite, obiective monitorizate, in cazul companiilor de paza si protectie, etc.);
 5. Definire Zone de Interes – se pot stabili pe harta digitala zone de interes (zone in care isi efectueza activitatea utilajele agricole, sau zone in care utilajele de constructii efectueaza lucrari, etc.);
 6. Alerte: se transmit automat catre e-mailul stabilit, alerte privind punctele de interes si intrarile / iesirile in/din zonele de interes;
 7. Platforma genereaza un numar de 13 rapoarte complete:
 • – Raport foaie de parcurs;
 • – Raport foaie de parcurs detaliata;
 • – Rapoarte functionare in afara orelor de lucru;
 • – Raport stationare;
 • – Raport zone;
 • – Raport puncte de interes;
 • – Raport detaliat strazi;
 • – Raport distante parcurse;
 • – Raport depasiri viteza;
 • – Raport consum;
 • – Export coordonate;
 • – Raport alarme;
 • – Raport accesari;

PREZENTARE MONITORIZARE GPS PDF!

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Monitorizare pentru flota companiei cu abonament 0!

Elcor GPS Control – Monitorizare flote

Updated on 2017-08-01T23:29:52+00:00, by elcor.