Aplicatie complet personalizata pentru locatia dumneavoastra!


Smart HORECA

Aplicatia este dedicata atat hotelurilor care au in oferta Room Service, Restaurantelor, Cafenelelor, Cluburilor cat si unitatilor de alimentatie care ofera servicii de livrari.

Aplicatie comenzi ROOM SERVICE

Clientul dumneavoastra poate comanda preparatele dorite, in camera de hotel in doar cateva minute. Consultarea meniului si efectuarea comenzilor pot fi efectuate de pe smartphone-ul propriu sau prin intermediul tabletelor instalate in camera de hotel. Aplicatia Room Service poate contine si sectiuni aditionale precum legatura cu operatorii agreati de dvs. care isi desfasoara activitatea in domeniul inchirierilor auto, transfer aeroport, sau rezervari diverse.

Aplicatie comenzi Restaurant, Cafenea, Pub, Club

Utilizarea aplicatiei in orice restaurant sau locatie asemanatoare va imbunatati imaginea afacerii dumneavoastra si de asemenea calitatea serviciilor oferite.  Aplicatia vine atat in ajutorul personalului cat si in ajutorul clientilor. Clientul va avea la dispozitie meniul complet, reusind sa efectueze comenzi intr-un timp foarte scurt, fara a mai fi obligat sa astepte ospatarul. Pentru a efectua o comanda, clientul nu trebuie decat sa descarce aplicatia din App Store sau Google Play, sa isi creeze un cont, sa selecteze produsele dorite si sa finalizeze comanda prin selectarea mesei unde va trebui servita comanda. Comanda ajunge instantaneu in bar sau in bucatarie. Odata creat contul pentru prima comanda, acesta va putea fi utilizat ori de cate ori se va dori efectuarea unei noi comenzi. Aplicatia va contine si sectiuni de stiri locale si/sau nationale, legatura cu pagina de facebook, date de contact si informatii despre vreme.

Aplicatie comenzi Livrari la domiciliu / Food Delivery

Prin aplicatia personalizata destinata livrarilor la domiciliu, clientii dumneavoastra au la indemana meniul complet si ofertele zilei direct pe telefonul mobil. Pentru a efectua o comanda, clientul nu trebuie decat sa descarce aplicatia din App Store sau Google Play, sa isi creeze un cont, sa selecteze produsele dorite si sa finalizeze comanda prin introducerea adresei de livrare. Eliminati costurile de tiparire si distribuire pentru pliante si fluturasi promotionali si oferiti clientilor servicii exceptionale.


Cum functioneaza?

Clientii descarca aplicatia dumneavoastra din APP Store sau Google Play. Odata instalata, aplicatia permite vizualizarea intregului meniu si ofera posibilitatea efectuarii comenzilor. Pentru finalizarea comenzii, clientul isi va crea un cont personal, care va putea fi utilizat ori de cate ori se doreste efectuarea unei comenzi.


Personalizare completa!

– Personalizare completa;
– Aplicatie proprie;
– Publicare in App Store si Google Play;
– Panou de administrare complet;
– Avertizari in timp real;
– Posibilitatea transmiterii de notificari catre clienti;


Panou de control!

Aplicatia vine insotita de un panou de control securizat. Acesta contine sectiunile necesare pentru administrarea tuturor actiunilor.
– Actualizare meniu in timp real;
– Vizualizare comenzi;
– Adaugare produse extra;
– Creare vouchere;
– Administrare clienti;
– Adaugare produse recomandate;

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o prezentare live a aplicatiei!

Smart Horeca – Aplicatie Smartphone

Updated on 2017-03-04T23:06:25+00:00, by elcor.