Promovare Social Media

Oameni pasionati, Creativitate, Implementare perfecta


Profitati de ocazia de a interactiona cu clientii dvs.!


Promovare Social Media

Campaniile de marketing desfasurate prin intermediul social media ofera companiilor o metoda unica de a intra in contact cu clientii lor sau de a intra in contact cu noi clienti. Social Media este, in momentul actual, cel mai eficient mecanism de atragere si fidelizare a clientilor, date fiind avantajele insemnate si costurile mici ce sunt implicate.
Avand acces la retelele sociale si la incredibila lor putere de acoperire, informatia poate fi plasata in asa fel incat sa motiveze utilizatorii sa dea un “like”, un “tweet” sau un “digg”. Retelele sociale sunt importante atat din punct de vedere al cresterii brandului pe piata, al vizibilitatii brandului, al increderii clientului in brand, cat si din punct de vedere al indexarii de catre motoarele de cautare si al cresterii traficului pe site.


Beneficii promovare Social Media

  • Increderea in companie va fi in crestere;
  • Toata lumea (inclusiv clientii si potentialii clienti) este prezenta in social media. Ceea ce inseamna ca este un canal de comunicare intre afacerea pe care o conduceti si clienti;
  • Traficul site-ului va simti o crestere;
  • Cresterea ratei de conversie;
  • Cresterea vanzarilor;
  • Ajungeti cu afacerea dvs. catre o retea cat mai mare de potentiali clienti;
  • Ajutati site-ul dvs. sa creasca in clasamentul motoarelor de cautare (SEO);
  • Pentru ca si concurenta dvs. este prezenta.

Site Web

Prin procesul de creatie a unui site web ne asiguram ca mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat in designul site-ului, si va fi transmis cu usurinta vizitatorilor. De asemenea structura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de folosit de potentialii clienti si parteneri.

Ecommerce

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Aplicatii Mobile

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore.

Software Web Based

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania dumneavoastra, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la reducerea cheltuielilor operationale. Asa cum procesele din fiecare companie sunt unice, aplicatiile sunt 100% personalizate.

Monitorizare GPS

Elcor GPS Control ajuta companiile sa-si imbunatateasca capacitatile de gestionare a flotei utilizand solutii inovatoare de expediere a informatiilor in timp real. Aplicatia noastra este dedicata companiilor care isi doresc reducerea costurilor privind exploatarea si intretinerea flotei.

Domenii & Gazduire

Activare rapida, suport tehnic de calitate, siguranta datelor, accesul la solutii de contorizare, de gestionare a traficului, interfata webmail, antivirus web, solutii antispam, back-up zilnic, securizarea bazei de date, manager de fisiere online.

Logo Design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii.

Social Media

Retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare.

Google Adwords

Reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie, unde cu o strategie buna si cu o implementare perfecta se pot obtine rezultate spectaculoase. Produsele sau serviciile dvs. pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire!

Social Media

Updated on 2017-03-04T23:03:06+00:00, by elcor.